Wednesday, 5 June 2013

counting days

Ha, bila part counting days ni, pasti ingat nak bersalin dah kan?
Bukan laaa... ni tgh counting days nak benti keje.
Perasaannya, super excited!
Tak sangka perasaannya lg excited nak pegi bercuti, lg excited dr nak makan sedap-sedap dan segala jenis perasaan yg seronot.
Perasaan nak benti keje ni paling seronot.
Agaknya sebab lepas ni officially mmg dapat tinggal sesama dgn husband kot.
Dah tak yah jejauh lg. Dia selalu ada...
Wah! seronot.

Skrg dah masok 2nd trimester, doakanlah semoga baby saya sihat sejahtera.
Tak sabar nak tunggu dia lahir, rindu dah kat dia walaupun ada dlm perut sndr. Haha, macam-macam perasaannya.



No comments:

Post a Comment